FAQ Često postavljana pitanja

Naš nakit pravimo od najkvalitetnijeg poludragog kamenja, koje nižemo na konce otporne na trganje i prekidanje.

Kako bismo ga učinili pristupačnijim, kopče koje koristimo su ili od srebra ili presvučene pozlatom, ali na zahtjev, možemo staviti i kopče od pravog zlata uz korekciju cijene.

Sve Vaše upite i želje pošaljite na našoj stranici za Kontakt.

U ovome trenutku plaćanje je isključivo pouzećem za teritorij Bosne i Hercegovine.

Za narudžbe iz inostranstva, potreban je prethodni kontakt, kako bismo Vam poslali upute za način plaćanja.

Narudžbe dostavljamo unutar 2 radna dana, najčešće putem brze kurirske službe. Poštarinu za teritorij Bosne i Hercegovine dobijate u sklopu kalkulacije prilikom svake narudžbe i istu snosi kupac.

Za isporuke van BiH, važe ista pravila kao i za plaćanje, kontaktirajte nas sa Vašim upitom, navedite model koji Vas interesuje i dobit ćete kalkulaciju iznosa Vaše narudžbe sa poštarinom.

Naravno.

U dnu stranice se nalazi naš broj na koji možete uputiti sve Vaše upite, uključujući i pozive i poruke preko Vibera, WhatsAppa, FB Messengera, Skypea.

Naši proizvodi su unikatni, ručno rađeni. Naša misija je da svaka žena ima jedinstven komad nakita koji pripada samo njoj i kojeg neće moći vidjeti na drugoj osobi.

Za ovakve narudžbe od više komada istog modela, potreban je prethodni kontakt.

Nakon što u našoj web radnji odaberete jedan ili više komada nakita, i nakon što ste zadovoljni sa Vašim odabirom, kliknite na ikonicu korpe kako biste dovršili Vašu narudžbu.

Obavezno upišite sve Vaše podatke, posebno provjerite adresu i broj telefona kako biste bili sigurni da će Vaša narudžba stići gdje treba. U toku popunjavanja podataka, bit će Vam ponuđena registracija na našoj stranici, tako da sljedeći puta kada budete kupovali, ove podatke nećete više morati da upisujete.

Nakon što ste sve upisali, potvrdite Vašu narudžbu i to je to 🙂

Za par trenutaka dobit ćete email za potvrdu, naša prodaja će Vas još jednom kontaktirati telefonom i za dan-dva imat ćete u svom posjedu jedinstveni komad nakita kreiran samo za Vas.

Povodom otvarnja naše web radnje - popust na sve artikle 10-30% Dismiss